En tidligere Goldman Sachs-handelsmann sier at investorer med dype lommer kjøper både Bitcoin (BTC) og gull som verdiforretninger.

I et intervju med Kitco News sier Jason Urban, CEO for DrawBridge Lending, at han nå er vitne til store investorer som satser på gull og Bitcoin i like stort tempo.

„Som noen som arbeider i det institusjonelle rommet, kjøper de samme menneskene som jeg ser å kjøpe gull og andre edle metaller også Bitcoin, og de gjør det samtidig, og de gjør det i like store mengder for tiden.“

Et endret økonomisk klima utløser nye investeringer i begge eiendeler, ifølge Urban. Han sier at disse typer forsvarsmidler tjener som innflytelse blant den økonomiske volatiliteten som følge av coronaviruspandemien.

“Jeg tar en defensiv holdning fordi det vi ser for øyeblikket virkelig er enestående, og vi har ikke kommet helt gjennom slangen så å si… Jeg liker tradisjonelle hekker mot inflasjon som edle metaller gull, sølv, men jeg liker også den nye alternativer som Bitcoin og andre digitale eiendeler. ”

Han forklarer også hvorfor han plasserer Bitcoin og gull i samme aktivaklassekategori.

“Jeg tror at det største er å se på det som en fast endelig forsyning som ligner på gull. Dens knapphet er lik, og det er derfor ikke et parti eller en regjering som aktivt jobber for å devaluere.“

Hvis du bare hadde kontanter på bankkontoen din med dollaren, er det alltid det inflasjonære spekulatet at regjeringen begynner å trykke mer penger, men det er ingen myndigheter som trykker mer gull, og det er definitivt ingen myndigheter som trykker mer Bitcoin.

Urban erkjenner at mens eiendelene deler mange likheter, opplever kongemynten større volatilitet i prisen. Urban hevder imidlertid at denne Bitcoin-funksjonen ikke nødvendigvis er en ulempe.

„Butikken av velstandsfaktor, det fungerer på begge måter, så ja, det kan absolutt avta, men det kan absolutt øke også, og hvis du normaliserer det og ser på de tradisjonelle egenskapene til den eiendelen i vilkårene for en fast endelig forsyning, har den absolutt mange av de samme egenskapene som gull.

Å være mer flyktig er et av områdene der det avviker, men hvis det var akkurat som gull, ville det ikke være behov for å holde både gull og Bitcoin.

Kommentare geschlossen.