Tethers generelle råd dobler støtten til Peter McCormack

„Tether støtter Peter McCormack og tror at han har rett,“ sa Stuart Hoegner.

Stuart Hoegner, generell rådgiver for Tether og kryptokursutveksling Bitfinex, presser tilbake mot påstander som stablecoin-operatøren har forlatt podcaster Peter McCormack i sin søksmål mot Craig Wright, den australske statsborgeren som hevder å være Satoshi Nakamoto.

I en tweet fra 24. oktober fra Hoegner kalte generaladvokaten en fersk artikkel fra kryptomedieplattformen Coingeek som uttalte at Tether hadde trukket finansiering fra McCormack i sin juridiske kamp Bitcoin Revolution mot Wright for „en løgn.“ Coingeek eies av Calvin Ayre, en høyt profilert tilhenger av Wright som støtter påstandene om at Wright er skaperen av Bitcoin (BTC).

I april 2019 inngav Wright et injurierisk krav mot McCormack i Storbritannia fordi McCormack beskyldte den australske statsborgeren for bedrageri og feilaktig hevdet å være Satoshi. Hoegner sa den gangen at Tether ville „stå bak“ What Bitcoin Did podcaster i sitt forsvar mot Wright, som antydet til økonomisk støtte.

Imidlertid, som svar på Hoegners fornektelse, trekker ikke Ayre seg tilbake

„Jeg ble sendt en kopi av brevet fra Peters advokat som sa at han ønsker å gjøre opp fordi finansieringen hans ble kuttet,“ sa Ayre på Twitter. “Tether sa at det var de som finansierte ham, så dette må bety at Tether kuttet finansiering. Hvis Tether fremdeles finansierer, gir det ingen mening. ”

Han fortsatte med å promotere Bitcoin SV (BSV), som både Ayre og Wright er velkjente talsmenn for:

„Min konklusjon er at Tether-ledere allerede vet at Craig er Satoshi, og dette er bare et stort spill for å holde svindelen levende. Det smarte spillet ville være å flytte Tether til BSV og forlate BTC. ”

Wright har inngitt flere ærekrenkelsaker mot opplevde rivaler i kryptobransjen. I august lagde han anklager mot Bitcoin Cash (BCH) talsmann Roger Ver i High Court of Antigua og Barbuda. Dette fulgte High Court of England og avviste en lignende sak Wright inngav mot Ver i 2019. I april forlot han imidlertid også et saksanlegg på $ 125.000 for injurier mot administrerende direktør i Blockstream, Adam Back, og gikk med på å tilbakebetale advokatsalær.

Kommentare geschlossen.