MassMutual oli äskettäin uutisissa sen jälkeen, kun se osti 100 miljoonan dollarin arvoisen Bitcoinin . Uutiset, joihin miljardööri Mike Novogratz vastasi, voivat olla „vuoden 2020 tärkeimmät BTC-uutiset“. Tällaisen kehityksen takana Bitcoin Cash osoitti nousevaa eroa kaavioissa ja nousi kohti vastustasoa 267 dollaria.

Salaattitikkaita pitkin Cosmos ja Dash tallensivat tappioita viime päivinä, minkä jälkeen he havaitsivat hinnan pudotuksen tunneilla ennen puristusta

On kuitenkin huomattava, että heidän suorituksensa kahden viime kuukauden aikana ovat olleet huomattavan erilaisia, mikä antaa kontekstin niiden hintaliikkeille.

Bitcoin Cash laski 288 dollarista 256 dollariin, pudotus 11,3% viiden päivän aikana. Tämä tapahtui Bitcoinin laskeutumisen rinnalla 19 200 dollarista 17 600 dollariin. Aivan kuten Bitcoin Era, BCH: lla oli myös nouseva ero 4 tunnin kaaviossa hinnan ja vauhdin indikaattorin (RSI) välillä.

Hinta muodosti alemman matalan, kun taas RSI muodosti korkeamman matalan (oranssi), ja myöhemmin BCH nousi testatakseen resistanssin tason 267 dollarilla. Se on kuitenkin ollut laskusuhdanteessa paikallisten huipputasojen (354 dollaria) jälkeen marraskuussa, ja RSI osoitti neutraalia vauhtia kirjoitushetkellä.

Trendilinjan vastus, vaakatason vastustason ollessa 267 dollaria, antaisi paljon tietoa BCH: n suunnasta tulevina tunteina. Hylkääminen voi johtaa konsolidoitumisaikaan 255 dollarilla, kun taas vastustason kääntäminen voi käynnistää toisen lyhytaikaisen nousutrendin.

Cosmos on ollut laskusuuntauksessa sen jälkeen, kun paikallinen huippu $ 6,4: ssä rekisteröitiin marraskuun lopulla. Siitä lähtien sekä hinta että OBV ovat rekisteröineet sarjan alempia korkeuksia.

Viimeisin pudotus altcoin-markkinoilla näki myös ATOM: n tappiot, kaupankäyntiistunnon ollessa lähellä $ 4.5. Myöhemmissä istunnoissa käytiin kuitenkin merkittävää kaupankäyntiä, ja myös kaupan hinta nousi kirjoitushetkellä 4,85 dollariin.

Aroon Indikaattori osoitti, että laskutrendi oli vielä pelissä. 4,8 dollarin tason yläpuolella 5 dollaria toimisi myös sopivana vastustasona

Viiva laski joulukuun alun 114 dollarista 88 dollariin muutama tunti sitten. Tämä oli vain vetäytyminen suuremman nousutrendin aikana, koska DASH on tuottanut voimakkaita voittoja marraskuun alusta lähtien.

Käyttämällä Fibonacci Retracement -työkalua siirtyessä 62,21 dollarista 123,06 dollariin, korostettiin joitain tärkeitä tuki- ja vastustasoja. DASH testasi 50%: n retracement-tasoa tukena ja näki hintojen nousun vahvalla kaupankäyntimäärällä.

Se nousi yli vastuksen $ 93.5: lla ja 38.2%: n retracement-tasolla $ 94.8: lla, ja MACD muodosti nousevan nollan alapuolella tuottamaan heikon ostosignaalin.

Psykologinen taso 100 dollaria ja vastus 104 dollaria näyttivät olevan DASH: n nousun seuraavia kiinnostuksen tasoja.

Kommentare geschlossen.